Vikingblond pannelugg

Da jeg var i begynnelsen av 20-årene hadde jeg så lyst på pannelugg. Som mange av dere har lagt merke til, har jeg alltid lyst til å prøve forskjellige typer hårstiler. Jeg liker å forandre meg, jeg liker å se et annerledes trynet i speilet om morran. Men… frisøren VILLE IKKE klippe lugg på meg! Hvorfor? Fordi jeg hadde for kort panne! Det ville se kjemperart ut, om jeg, en ung, lavpanna idiot, skulle gå rundt med pannelugg!

Så jeg gikk nesten ti år, jeg, og trodde pannen min var unaturlig kort og at jeg var dømt til sideskill resten av livet!

Men så her om dagen tenkte jeg faen heller, selv lavpanna folk kan vel ha lugg!? Det er bare å begynne midt oppå hodet. Så nå er jeg en lykkelig, vikingblond, lavpanna OG belugget motstander av teite frisører, som sier ugjennomtenkte ting til unge jenter.

PS. Er klar over at brillene gjør øynene og kinnene mine mindre, men stol på meg, det er bedre å zebra enn å se bra ut.

22 thoughts on “Vikingblond pannelugg

 1. WOW, for en forandring! Dette ser jo helt fantastisk ut. Og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har tenkt noe over pannen din, om det er noe :P

  Uansett, dette var virkelig en fulltreffer!

 2. Jaa, tror jeg må tilbake! Har et litt hat-elsk-forhold til Paris. Derfor blir det litt klisjé, på godt og vondt.

  Og hey – du kler pannelugg jo! Stor inspirasjon til oss andre lavpanna!

 3. ÅH, jeg syntes du var KJEMPESØT. Er/var, same same.
  Frisører veit ingenting, de klipper bare de og tror det blir KJEMPEFINT, også blir det faen meg aldri fint. Og når vi som sitter i stolen syntes det er fint, så erre NEINEINEI, DET GÅR IKKE, DA MISTER DU BARE HÅRET.
  jævla nek.

  så ikke hør på de, du er finfinfin

 4. Ja visst kan lavpanna jenter ha lugg, de kan til og med se uber søte ut med det! For det gjør i alle fall Ida. Du kledde det utrolig godt, og enig med deg, det er viktig å zebra.

 5. Å, det blei jo kjempefint!! Eg elsker lugg, eg hadde det i mange år.. men no har eg endelig klart og spare det ut igjen, men det frister innimellom ;))

  Ha ein fin dag!!

 6. Synes du var kjempefin med lugg!! Frisører gjør aldri som en vil selv, det meste er feil etter lærebøkene demmes :( Er glad jeg har min tante, hun hører i hvert fall på det jeg sier.

 7. Du må da aldri finne på å stole på frisøren! Heller aldri når de nikker og er enige i orderen om å ta bare litt (LITT) på lengden…

  Du kler lugg, vikingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>