The French Cliché

Så klart ble det Eiffeltårnet i dag. Aller siste pinlige mustasjposering på lenge, lenge!!! Herreguuud som jeg følte meg dum og på utstilling der jeg sto med tusen turister rundt omkring. Jeg mener dere kan se det på ett av bildene under, haha! Frivillig utdritningslag med meg, Supermarie og resten av verden. Tror til og med jeg ble foreviget av en gjeng japanere og en familie fra Tyskland. Uff, uff og trippeluff! Nå får det være nok…, men kjekt å høre at dere setter pris på prosjektet!

Dessverre ble det ikke la mariniére med rødt tørkle som tilbehør, som en kommentarfeltmisbruker foreslo. Dog tok jeg på meg min nye finstas fra H&M, i tillegg til at jeg hadde en fersk baguette under armen. Baggis under armen er 100% fransk, så gi meg litt cred.


Moustache, Béret & Baguette @ La Tour Eiffel

De som tror at franske frøkner alltid har høye hæler, tar grundig feil. Spesielt her i Paris går det for det meste i flate sko, grunnet mye gåing. Ikke noe Jeffrey Campbell her i går’n nei. Men det går bra! Jeg liker meg heldigvis nede på flata, siden jeg er veldig down-to-earth og jordnær og sånn.

Dette høres nok veldig skrytepavete ut, men jeg føler jeg lever i en klisjé for tiden. Jeg har det så bra! Jeg har et franskbein som kysser meg god morgen og god natt. Jeg er turist, innvandrer og fransk pike om hverandre. Og foruten et franskkurs to ganger i uken, samt å holde rotet mitt under nogenlunde kontroll, har jeg foreløpig ingen andre plikter. Må bare nyte dette så lenge det varer! Å ha besøk fra en person som liker det som nå begynner å bli byen min, som ivrer etter å se mer og som hele tiden sier hvor pent og morsomt det er her, får meg til å innse mer og mer hvor heldig jeg er. Paris er drømmen for den uoppdagne sjel! Å bo her har hittil vært en berg- og dalbane av dimensjoner! Nå håper jeg det bare blir berg resten av våren og sommeren.

Plus de photos à partir d’aujourd’hui:

Nå har jeg registrert meg på Bloggurat.

21 thoughts on “The French Cliché

 1. Så braaa at du har det bra! Ingenting er bedre enn det! Synes du er både tøff og kul som stiller opp som ekte pariserloff for oss foran Eiffel! :D

 2. Uff, alltid fælt å føle seg beglodd når man enten er turist, eller leker turist, eller som du, leker veldig fransk :P
  Fine bilder da:)

 3. Ååh! Du skriver så sinnsykt bra! Har lest igennom hele bloggen nå, og jeg får bare så innmari lyst til å reise ut i verden, da særlig til Paris! Har vært der en gang for noen år siden, og det er jo helt fantastisk der! En ting som er sikkert, jeg skal fortsette å lese denne bloggen! :)

  SVAR: Tuuusen takk for det! :D Enig i at Paris er fantastisk, så bra at vi er flere om å synes det. Takk for at du leser :))

 4. Da er det enda mer stas at du gjør d for oss:) d har vært morsomt å få se deg rundt om paris med det på:) så håper det var verdt d;)

  Blir også veldig glad av å lese at du har det bra og at du er lykkelig:)
  Håper det nærmeste du kommer dalene på banen diner når sommerfuglene flakser i magen fordi du er glad og forelsket både i byen og franskbeinet ditt:)

 5. Loff gjør susen ;-) At det er litt pinlig kan jeg forstå, men jeg har en mistanke om at det var mer gøy enn pinlig..? Ahahaha…

 6. Har lyst å dra ned til paris å gjøre det samme jeg! :)
  Joda spinning og danse instruktør for barn.. Hvem hadde trodd? :)
  Greit å trene med lønn! :D hihi

 7. Vet du hva? Når jeg leste videre fra setningen: Jeg har det så bra! Så tenkte jeg: Bra skrevet. Bra innstilling! Og så lot jeg meg innta av din positivitet. Power to you frøken :)!

 8. Så braaaaa! Det gjør så godt i hjertet, vet du. Og jeg synes det vises at du har det bra på bildene, under all pinligheten. <3

  Løp i parkene, kjære!

 9. Herlig! :-D Syns du er råtøff som stiller deg opp slik , frister å gjøre det selv om jeg skal til Frankrike en gang i fremtiden! :-D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>