Sunday Goodie Bag⁹

♥ BLOGG
Bloggen til Sofie Sund er en ny favoritt når det gjelder fotografi. Hun tar så utrolig fine, fargerik bilder. Levitasjon, makro, solnedganger. Her er det bare å følge i vei for full inspirasjon!

Vil dere lese et portrettintervju av meg inne hos søte Nina?

Caroline har endelig begynt å blogge fast igjen. Anbefaler å følge bloggen hennes, utrolig mye bra lesning! Sjekk ut Links to love, hvor hun har linket til en hel haug av gode blogger, og De beste Spotify-applikasjonene, hvor hun lister opp de appene hun liker aller best. Ellers har hun SYKT mange fine bilder fra Nord-Norge, åååh, jeg drømmer meg opp dit!!

Lost in a spotless mind er også en ny favoritt hos meg. Maria skriver utrolig gode innlegg om saker vi jenter bryr oss om. Les for eksempel Maria’s ultimate tips for wearing lipstick eller om hvordan en venninne av henne ble behandlet på Hendrix Hair Oslo, frisørsalongen alle toppbloggene skryter opp i skyene.

Gala Darling er den beste til å skrive gode artikler, og som dere vet er jeg stor fan! Dere som drømmer om New York (eller egentlig drømmer om å flytte vekk vekk hvor som helst), bør lese If Your Dream Is To Move To New York City…, mens dere som sitter og loker bort livet på Internett bør lese 100 Things To Do Instead Of Procrastinating On The Internet! En av de beste postene hennes derimot handler om hvor mye vanskeligere  livet kan være, om vi har altfor mye å velge mellom, les!: Happiness Is Simple: Why Too Many Choices Make Us Miserable & 5 Ways To Improve Your Life!

Get off my Internets er en utrolig artig side, hvor de skriver om irriterende ting på Internett. HAHA! Jeg holdt på å falle av stolen over hvordan de massakrerer Independent Fashion Bloggers (en nettside jeg har anbefalt tidligere): 100 Reasons Why IFB Needs to Get Off My Internets

Oppdaget nettopp denne artige tumblren: Stakkars oss. Om hvor “forferdelig” det er å bo i Oslo. Hehe!

Jeg regner med at de fleste har fått med seg Xocai-saken enten i media eller på bloggen til Gunnar Tjomlid, den beste av skeptikerbloggerne. For å styrke googleranken til innleggene hans, kan vi bloggere hjelpe ved å linke til Xocai- en stygg historie om norsk sjokolademafia (in English Xocai – the nasty tale of a Norwegian chocolate mafia), 30 punkter du bør undersøke før du starter som Xocai distributør og Xocai, en sunn sjokolade? Er det helse i hver bit?

♥ TWITTER
I det siste har jeg prøvd å være litt mer aktiv på Twitter, og det er faktisk mye morsommere når man får svar, retweets og favourites fra kjente og ukjente, enn å bare preike til gud vet hvem. Noen flere som vil følge meg? @idatweeda

Elsker når man klasker seg på fremsiden av låret og det disser på baksiden.
@idatweeda
Ida Sundae

(jeg har veldig sterke meninger og sånn..)

♥ INSTAGRAM
Noen favoritter med sykt inspirerende bilder: bozerboy, nois7klcographyjerodw, texaninafrica (linket til instacanv.as-profiler). Søk dem opp & be amazed!

♥ MAGISK MOTE I PARIS
Kirsten Stewart pryder forsiden av juliutgaven av Vanity Fair. Denne videoen viser bilder fra fotoshooten som tok sted i Paris. Vakre (og sinnsyke) kjoler, kjente steder og Karl Lagerfeld.

♥ MUSIKK
Dette her er noe av det sykeste jeg har sett på lenge. En inni helvetes redigeringsevne!

Håper goodiebagen smakte for denne gang. God søndag!

12 thoughts on “Sunday Goodie Bag⁹

  1. Fytti katta, den siste musikkvideoen der er det verste jeg har sett. Æsj! Hva folk for seg til!

    Tuuuuuusen takk for linken, Ida! Det betyr kjempemasse for meg, du er best! Og takk for fine tips!

  2. Herleg goodiebag å få når ein har ein søndagsettermiddag til å berre surfe på nettet! (innimellom må ein gjere det motsatte av Gala Darling-artikkelen, også).

  3. Jeg likte veldig godt videoen med Kristen Stewart! Jeg liker ikke egentlig henne etter at hun, i mine øyne, ødela Bella Swan :( men dette, dette liker jeg! :D

  4. Jeg likte godt tittelen på innlegget+mye gøyt presentert her, jeg gleder meg til å sjekke ut linkene:) Nydelig bilde øverst, skal så desidert inn på bloggen hennes for å se.
    Det var portrettet Nina hadde gjort av bloggen din som gjorde at jeg kom inn her – bra omtale av en som virker både interessant og sympatisk og jeg liker det jeg leser så langt:)

  5. Så mange fine blogger du har linka til her! Din blogg er og veldig fin, forresten. Liker når blogginnlegg er gjennomførte og det er tydeleg at bloggaren har brukt litt tid på å få det akkurat som ho/han vil. Slik er det her på din blogg.

  6. Om du kommer opp nord, så skal jeg skaffe deg overnatting!!!!! Så mange fine blogger – jeg har noe nytt å lese iallfall, takk for det! Og FOR noen kjoler på frøken Stewart! Så henne på forsiden av et britisk blad – så smashing hun er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>