Nytt nettmagasin, Oh Chérie

Endelig er tiden inne for å avsløre hva jeg har drevet med det siste halve året. Jeg har vel gitt dere noen små hint her og der, men jeg tror ikke noen av dere har klart å gjette det. Jeg har snakket og drømt om å lage et nettmagasin i rundt to år, og nå har drømmen min gått i oppfyllelse! Jeg er så utrolig glad!

Sammen med de dyktige skribentene/bloggerne Carina (journalist) og Ulrikke (forfatterspire) åpner vi Oh Chérie 1. februar! Jeg blir kjempeglad om alle dere som leser dette vil like facebooksiden vår! TAKK!

14 thoughts on “Nytt nettmagasin, Oh Chérie

  1. wow!! utrolig spennende!! skal DEFINITIVT stikke innom 1 februar! Har vært på utkikk etter bra nettmagasiner lenge! Altfor mange dårlige ute og går.

  2. Det blir utrolig spennende å følge med :) Jeg er jo så glad for å ha funnet bloggen din, og de andre to har jeg fulgt en stund så dette må jo bli en suksess. Gleder meg veldig til 1. februar ;)

  3. ÅH!! Jeg har troa på at dette blir bra – dere er liksom ikke sånne typisk, overfladiske jenter!! Håper det blir like bra som alle bloggene deres tilsammen! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>