My Favourite Girls

Her er en grei liste over de aller beste bloggjentene. Herlighet, jeg blir så glad når jeg ser nedover denne listen. Fantastiske, vakre, unike, sterke, kreative jenter. Kremen av kremen. I’m in love alright!

BILDENE ER LINKET!

⇈ Supermarie, min ultimate inspirasjon når det kommer til blogging, både tekst- og bildemessig. Skal heller ikke klage over at innholdet på bloggen hennes er det beste som finnes. Med en hverdag preget av militært liv, leopard på kroppen og bart på fingeren, skriver hun de mest ordspillrike setningene og tar de morsomste bildene. Veldig hyggelig at jeg liker bartemester’n i virkeligheten også. Eneste bloggeren som har besøkt meg i Paris, hittil -(:})

⇈ Maren Vik tar de fineste, vakreste, peneste, klareste bildene jeg vet om! Skriver om sitt vanskelige forhold til mat og kropp.

⇈ Jonna Jinton er en søt, svensk tjej som har flyttet fra familien sin i storbyen Göteborg til bittelille Grundtjärn, for å komme nærmere naturen. De vakre bildene hennes får meg til å ville flytte dit ingen kunne tru at nokon kunne bu. Lengter etter grønt gress og frisk luft.

⇈ Hjartesmil, en blogg som bobler over av kreativitet. Mariell er så utrolig flink med kameraet og til å beskrive stemninger. En blogg som bare vokser og vokser og en jente som er så sterk og fin med rødt hår og verdens søteste hake (hihi)!

⇈ Liseliten. Lise er det aller beste mennesket i mitt liv! Vi ble kjent via Internett på den tiden modemene laget lyd og har vært bestevenner siden. Hun skriver den viktigste bloggen av alle, om veien til å bli frisk fra psykiske lidelser. Hun er ikke bare liten, rosa og søt, men utrolig sterk, dyktig og vakker.

⇈ Egwene Tegelaar er en kjempesøt jente som skriver om kjærlighet, sko og ups & downs. Kjenner meg igjen i så og si alt hun skriver. En stor favoritt!

⇈ Annette Haga er vel den peneste jenta på norsk jord. Skriver om mote, kjæresten og mediestudier. Stilen hennes er perfekt… (men Annette, hva skal du med alle de veskene?) X-factor.

⇈ Maiken Bull er ekstremt dyktig til å skape unike bilder. Så jævla kreativ. Elskerelskerelsker ALLE bildene hennes!

⇈ Ina Mewkid, bloggen jeg går inn på når jeg trenger litt fargeinput. Fine, fine Ina, med sveisen, piercingene og kjolene. Enda finere i virkeligheten!

⇈ Pia Hysj skriver så himla bra. Mest om feminisme, kjønn og medias makt. En del om forhold og kjærlighet. Smart psykologistudent møter sexy bohem, elns. Toppfavoritt hos meg!

⇈ Julie fra Fashiion Diaries, den motebloggen jeg digger mest. Hun har den tøffeste, søteste stilen. Hun matcher gammelt med nytt, vintage med H&M, søtt med rocka. Så sykt fint!

⇈ Siri Vilberg har en evig morsom måte å se livet på. Hun tar ting på kornet og tar seg selv så veldig, veldig uhøytidelig at man bare MÅ elske henne. Om studier, typen Hallén, to hamstere og den jævla treningen.

⇈ Marie Nord skriver backstagebloggen fra Dagens Outfit og Modette.no. Det er spennende å følge livet hennes. Hun møter så mange mennesker gjennom mote/redaktørjobben sin, og jeg synes hun fortjener masse cred for at hun stadig prøver å utvikle nye idéer til bloggnorge.

⇈ Ask For Answers. Vakreste Ulrikke skriver inspirerende tekster og guider som fenger oss jenter. Jeg er sikker på at hun blir forfatter i fremtiden, for hun har en evne til å beskrive følelser, tanker og stemninger på en helt særegen måte.

⇈ Linnéa Myhre, sarkastisk, sterk, følsom, vakker, ærlig, smart, morsom. Jeg tror vi begynner å se en litt ny, mer følsom side av henne, og jeg liker det så innmari godt. Jeg liker at hun deler alle de vanskeligste tingene på en distansert, men ekte måte. Fantastisk fin!

⇈ Tegnehanne har den desidert morsomste bloggen. Jeg ler så tårene triller, helt sant! Forstår ikke hvor hun tar det fra…

⇈ The Labyrinthine. Åshild skriver lister og fine, inspirerende tekster om fremtid og fortid og skaper et eget univers for leserne sine.

⇈ Friday Secrets. Omana Bender lager de fineste innleggene, finner fram de fineste bildene og de fineste tekstene. Gleder meg til hun skal blogge fra Australia!

⇈ Mitt hjerte skrives av min kjære Marie, en blogg om familieliv og en dårlig fortid. Love her!

Gudrun Jona

⇈ Gudrun Jona er en av mine beste venninner. Bloggen har gått fra å være en tegneblogg til en sykdomsblogg til en slankeblogg til en mammablogg. Nå skriver hun mest om den lille skjønnasen Isak, superkos!

⇈ Carina Behrens er så himla kul og fin og morsom! Skriver om film og sosiale medier og jenteting. Dyktig! Kunne ønske hun blogget oftere!

⇈ Mira Jakobsen med de fineste, lyseste bildene. Høye sko, photoshoptutorials, stort hår, vakker hals, fototips, liten og søt. Motefotograf for femelle.no.

⇈ M and Dee, superfin moteblogg med to bestevenninner fra Frogner. The best!

⇈ World of Mike. Sexy. En blogg om kjærlighet, sex og fine minner. Utrolig inspirerende!

⇈ Gala Darling skriver de beste artiklene med tips og how to’s. Funky stil, stor suksess.

⇈ Victoria Wee skriver de mest horrible tekstene du kan tenke deg! Drap, voldtekt og selvmord på de mest grusomme måter. Og jeg elsker det!

⇈ Making Magique skrives av Haleigh, en amerikansk jente i Paris. Så søt og fin og tar masse vakre bilder. Har nettopp åpnet sin egen nettbutikk Rebelle, veldig inspirerende!

 

Jeg kommer nok til å legge til flere blogger her etter hvert, når jeg får tid. Det er så mange fine!
Hvilke blogger mangler jeg? 

29 thoughts on “My Favourite Girls

 1. Her har du mange fine blogger, altså! :) Leser veldig mange av dem, noen har jeg ikke lest før, og andre har jeg sluttet å lese. Skal definitivt spare på denne siden, slik at jeg kan huske på disse. :)

 2. Mange av de samme leser jeg og!
  i tillegg er martii.blogg.no en favoritt. En medisinstudent som har mistet et barn og nå er gravid på ny.

  SVAR: Hun er en av mine favoritter også, har til og med møtt henne :) Adder henne vel til lista når jeg får tid!

 3. Mange flotte blogger. Takk for tips:) håper du vil ta et lite besøk innom bloggen min (som fyller 1 år i dag)
  Ha en fin kveld!

  SVAR: legg ved bloggadresse da :)

 4. Du er så fin, Ida! Tusen takk for de vakre ordene dine, fine bloggtips og link til min egen, lille side. Håper du får en fin uke <3 Klem!

 5. åååh, serriøst!! Du kan jo ikke legge ut sånt så jeg ender opp med å lese alle de fine inspirerende bloggene nåå..det er jo midt i natta, og jeg har skole i morgen, og heldags på torsdag..

 6. Jeg jobber meg stadig nedover lista di her Ida, litt etter litt innimellom skolearbeidet og dagene. Mye fint og mye nytt for meg! Tusen takk <3

 7. Åh, så mange fine blogger! :) Jeg blir bare mer og mer bergtatt av bloggen din nå altså. Du er blitt så sinnsykt flink med bildene og alt ser så proft og bra ut! You go girl! Savner deg masse <3 Du har med å befinne deg i Tromsø en vakker dag, det hadde vært så KOOOS :* :*

 8. Å, jeg merker at jeg har savnet bloggen din utrolig mye! Jeg har vært totalt fraværende i det siste, beklager det. Men takk for gode tips!

 9. Pingback: » Blog Archive » What inspires me to blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>