Moteåret 2012

Det beste med moteblogger er å se oppsummeringer av året som har gått. Jentene ser så fordømt bra ut hele jævla tiden. De er gudinner. De svømmer i tyllskjørt, paljetter og burgunderrøde skjerf. Tripper rundt i sko fra Alexander McQueen med sin nye Célineveske over skulderen. Og vi beundrer dem.

For oss vanlige, dødelige forblir det med drømmen. Det kunne heller ikke falt oss inn å kjøpe en veske til 10.000. Ikke bare har vi dårlig råd, men vi synes nesten det er forkastelig å bruke så mye penger på én gang. Vi har da andre ting å bruke penga våre på og nøyer oss med noe til en litt mer ålreit pris.

Mitt nyttårsforsett i fjor var å bli mer stilig. Jeg hadde jobbet tre år i barnehage hvor joggebukse og fleecegenser pleier å være en stor slager. Nå skulle jeg jo tross alt menge meg fashionable franske fruer. Jeg vet ærlig talt ikke om jeg klarte det. Kanskje litt. Året startet med at jeg dro til London og kom tilbake som en punker (typisk!), se første bilde. Senere var det søte skjørt og bluser som var tingen. Hehe, “Fra punker til prinsesse” – der har du boka som ville toppet salgslistene!

Uansett, her er mitt lille moteår.

Jeg vil avslutte med å tipse dere om en nettbutikk med bredt utvalg av sko til veldig greie priser. De opererer med gratis frakt og retur og har ingen tollgebyrer. Nå har de også salg! Så hvis dere kjenner det brenner litt ekstra i Visafingrene, kan dere ta turen inn dit og legge dem i bløt. Hehe! (sponset lenke)

Hvilke moteblogger leser dere? Jeg går for Anette og Ulrikke.

16 thoughts on “Moteåret 2012

 1. Et fint moteår! Jeg liker kontrastene, de freshe innslagene og de søte blusene.

  Det finnes så mange fine moteblogger. Jeg har plukket ut noen av mine absolutte favoritter fra Norge, disse liker jeg av ulike grunner. Mest fordi de ikke er crazy, men unike. Denoto og Sara Strand er minimalistisk vakre, Polliani er boheme og rocka, intodust er to nydelige skapninger og bloggen deres er drømmende fin.

  denoto-blog.com
  polliani.com
  sarastrand.no
  intodust.no

 2. Jeg elsker bildet av føtter og sko, og skjørtet med prikkene på! Merket meg også det søte rosa som du hadde på onsdag, men glemte å si at jeg syntes det var fint. Da sier jeg det nå! Jeg leser ingen moteblogger, så jeg har ingen anbefalinger, men takk for dine tips!

 3. For et fint moteår! Jeg liker det rocka, de freshe innslagene og de søte blusene.

  Det finnes så mange fine moteblogger. Jeg har plukket ut noen av mine norske favoritter. Denoto og Sara Strand er minimalistisk vakre, Polliani er rocka og boheme og intodust.no som er to nydelige skapninger med en eventyrlig blogg.

 4. Wee herlig innlegg=) Jeg synes det er viktig å ha litt av alt jeg! Så man kan mixe stiler etter humøret;) Digger spesielt den grønne shortsen din, ellers er det litt for mange fine plass, faktisk

 5. Pingback: Moteåret 2012 | Placedelamode

 6. Jeg klikka, bare for at jeg håper du får penger for hvert klikk! ;) Men uansett, synes jeg jammen du har vært ei snerten og moteriktig berte i 2012, jeg! Riktig så chic! :)

 7. Wow, sier jeg bare! Så mange fine antrekk! :D Det med den rutete skjorten og skjørtet var jo superfint, me love!

  Håper du har hatt en fin helg så langt! Klem fra Ingvild :D Og nei, jeg leser ingen andre moteblogger… haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>