Mer om Oh Chérie

OHCHERIE.NO

Det hele begynte med en idé om å lage et nettmagasin. Inspirert av flinke folk, ville vi gjøre det samme – men vi ville gjøre det annerledes, bedre! Vi ville styre unna glam, glitter og tabloide uttrykksformer, og heller fokusere på andre saker som opptar jenter. Vi ville rett og slett vise fram og skildre livet gjennom øynene på unge voksne kvinner.

Vi satte oss på egget (høhø) og klekket fram en bedriftsplan vi ennå ikke har sett i norske nettmedier. Et magasin som skal være underholdende og enkelt å lese, men som likevel går dypere inn i kvinners liv. Vi vil være rett på sak og skrive morsomt, frekt og personlig. Vi vil styrke jenters selvbilde og være litt feministiske, uten at magasinet blir for politisk. Vi skal ha fokus på kultur, men skal også skrive om livsstil, sex, kjærlighet og tanker om det som skjer i samtiden.

Skribentene vi har fått med oss er engasjerte, smarte og forskjellige. Ser fram til et mangfold av gode tekster som vil passe mange ulike mennesker der ute. Jeg er glad for at Ulrikke, Carina og jeg fungerer så godt sammen. Alle har sterke meninger om det meste, men vi klarer alltid å komme fram til beste løsning (vi brukte flere måneder på å komme fram til et navn vi var fornøyd med alle tre, hehe).

Dere finner link til fjesboka vår i venstre sidemeny. Klikk i vei! Noen få fans til, så har vi 400 likes før lanseringen 1. februar. Jeg håper dere, mine kjære lesere, vil følge magasinet. Og elske det!

Er det noe dere lurer på, så skal jeg svare i kommentarfeltet.

15 thoughts on “Mer om Oh Chérie

  1. Gratulerer med en spennende ide! Jeg kommer til å lese magasinet! Lykke til :-)

    SVAR: Tusen takk, Nina! Hyggelig at du fortsatt henger her :)

  2. Dette er kjempespennende, jeg gleder meg til å lese mer etter lanseringa!
    (Tusen takk for kjempefin kommentar forresten, det betyr så mye!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>